timing is everything

Het zijn vaak de kleine details, onbewaakte momenten en mooi licht die een foto de sfeer en emotie geven die haar tot leven brengt.
En dat moment waarop dat samenkomt, die ene factie van een seconde – dat is het moment waarop ik besluit te klikken. 

Als moeder van twee prachtzonen, getrouwd met de liefde van mijn leven, en ondernemer voel ik ook precies daar veel raakvlakken en begrijp ik 100% hoe belangrijk en waardevol mooi beeld voor jou is. Echt.
Boek die shoot van wat je NU samen hebt. Hoe je NU bent. Wat je NU wil gaan bereiken. Van die investering krijg je nooit spijt, die beelden draag je een leven lang met je mee en geef je generaties door. 

Daar waar je je aandacht op richt, volgt groei – en zo ontstond binnen korte tijd TwentyTwelve Photography. ik nam afscheid van mijn fulltime baan. Spannend, maar bovenal zo bevrijdend! De keuze om volledig te gaan staan voor dat wat ik het liefste doe geeft mij vleugels. Wanneer ik terugblik op de beelden die ik heb mogen maken, al die bijzondere momenten en de mensen die ik heb ontmoet heb ik geen seconde spijt gehad. Ik kan oprecht zeggen dat ik houd van mijn werk.

Wanneer je mij 20 jaar geleden had gevraagd wat ik nu zou doen, had je het woord ‘fotograaf’ niet voorbij horen komen. Zoals zo veel mensen ben ik het gebaande pad opgegaan. Maar twee diploma’s en een corporate carrière rijker begon het na een tijdje toch te knagen – kan het niet creatiever, vrijer? Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon bleek een camera in mijn hand precies te zijn waar ik naar op zoek was. Fotografie werd, en is, voor mij een fantastische creatieve uitlaatklep, een manier om een verhaal te vertellen en de pauzeknop in de tijd die soms voorbij lijkt te vliégen. 

beelddenker, levensgenieter, oprecht 

Ik haal mijn inspiratie uit het dagelijks leven en de mensen die ik ontmoet. Gecombineerd met de magazines die ik verslind vormt dat de basis van mijn werk. 

Meet

Sarah

Misschien had je het al geraden, ik ben geboren op ... juist! 20 december. Een dag voor taart, wijn en gezelligheid! 

Twenty Twelve / 20.12

Ok, waar zal ik beginnen. Als het over eten (en koffie. en wijn) gaat heb je mij al snel enthousiast. Krakend vers brood, Een dampend hete cafetière. Napolitaanse pizza, oesters met champagne, zoutzure sappige grapefuits, Eindeloze borrelplanken en rijsttafels. En gelukkig ben ik omgeven door mensen die er samen met mij net zoveel van genieten. 
Onder 'het goede leven' valt voor mij ook kwaliteit. Liever minder en écht goed, dan tevreden zijn met een middelmatige versie. Dat geldt voor eten, reizen, tijd met vrienden, interieur, kleding - en ook zeker voor mijn werk. 

Het goede leven

Van de natuur kan ik intens genieten. Mooi licht dat door de bomen schijnt, een pastelkleurige zonsondergang, een onstuimige zee, Hollandsche wolkenluchten of een heldere maan en sterrenhemel. De lente en herfst vind ik daarom ook zulke fijne seizoenen, er is dan zoveel kleur en verandering te zien. 
Grappig genoeg, en tegen mijn eigen verwachting in, blijk ik steeds meer stadmens, Ik mis al snel de reuring, fijne koffietentjes, restaurants, musea, en de inspiratie die ik er vind. En vind ronddwalen door andere steden echt geweldig om te doen. 

Natuur & Stad

Ik ben dol op het strand! Ik heb er ontelbaar veel mooie momenten beleefd. De lovestory van mij en mijn lief in een notendop: van eerste date tot getrouwd op het strand

Je zal mij er trouwens niet snel hoogzomer, in de volle zon zien, Juist in het voor- en naseizoen vind ik het heerlijk aan zee. 

Strand en zee

mijn liefdes

De mensen om wie mijn wereld draait. Met mijn man Remco woon ik in het mooie Haarlem, samen met onze ondeugende krullenbol Abel en vrolijke kleine Zeger. 

more about me

boek nu
mijn aanbod

het is tijd om samen jouw
droombeeld te creëren

genoeg over mij....

Twenty Twelve photography © 2024 All Rights Reserved | Website Terms | Privacy